X
ACTIVITĂȚILE
Hotelul Belek Beach Resort este Licenţiat cu Steagul Albastru de ELIT pentru cureţenia şi calitatea plajului (cu nisip auriu şi ingrijit).Avem o piscina de relaxare şi piscina mare unit cu parcul la 3 tobogane (cu muzică şi acvatate cu echipa de animatiri) şi 2 piscini pentru copii. Salonul Frumusete si Centrul de Sănătate, Sporturi de apă nautice , Mini Golf, Sala de Fitness, Centrul Comercial,Parcul de Disracţii,Foto centru,Salonul internet şi jocuri dicitale,Parcul Zoo etc. Avem oferte extraordinar de variate, pentru distracţia copiilor şi copiilor adulţi la Belek Beach Resort, e vacanţa viselor. Pentru vacaţa parinţilor ,un avantaj de aşi lua grija pentru copii ,fiidca echipa noastra de animatori Solo Club şi Mini Club ,în parcursul zilei se ocupa activ de organizarea întreceri sportive ,jocurile la piscina , schiţe de teatru ,desene ,modelare etc. .Seara la cina micuţii merg la Bufetul Copiilor apoi cu toţii organizat la Mini Descotecă.


Lunapark

Parcul de distracţii pentru copii dupa cum sa mai menţionat sus este o activitate individuala a copiilor.Parcul instalat cu hipodroame şi trenuleţe un model modernizat şi actualiyat in iunie 2009.

Activităţi cu Plata

Luna Park, Cutii de siguranţă (în cameră), Servicii de telefon şi de fax, Tenis (Noaptea de iluminat),servicii private de cemeră (mîncare ,băuturi), rachetă de tenis şi mingea, spalatorie, servicii de curatatorie,masaje,servicii medicale, sporturi nautice în mare,fotografiere, jocuri calculator, internet cafe, biliard, închirierea auto ,frezărie ,centrul comercial din local, swim with balina

Activitati gratuite

Clubul de Copii ,sportul,aerobica, step, centru de fitness, sauna turceasca, sauna, prosoape de plajă, umbrele de soare,gimnastica din apă , locul de tenis, tenis de masa, mini fotbalul, mini golf , discoteca acua parcul şi zooparcul Piscinele de Inot

Piscina cu activitate şi muzică (tobogane cu apa )

Piscina (cu apă diapozitivă) în regiune cel mai mare a bazinului este destinată pentru oaspetii nostri cu adâncimea 140 cm şi acoperirea 1100 m2 , ıntretinerea şi conditiile de igiena sunt luate sub control sistematic.

Piscinele pentru Copii

Pentru ca copilul dumneavoastră să fie în siguranţă ,modul de utilizare a piscinii cu adîncimea de 40 cm şi lungimea de 100 m2 şi 23 m2 este aprovizionată cu serviciu de paza piscinii.

Piscina de Relax

În faţa blocului principal , în mijlocul unitatii este situata piscina cu dimensiunea 300 m2 şi adıncimea 140 cm ,care sa proiectat ın hotelul nostru departe de zgomot penru oaspeţii iubitori de linişte pentru beneficierea vacantei minunate.

Animasyon Programı

Personalul profesional al echipei de animaţie(distracţii şi sport), vă oferă ocupaţii penru oaspeţii activi iubitori de jocuri,muzică dansuri,ş.a.m.d. Animatori este un factor important pentru vacaţa Dumneavoastră .

Animatie de Zi

Tenis de masă, Pasul, aerobica, volei pe plajă, tenis, mini golf, , diverse concursuri etc.

Animaţiea de noapte

Muzical Concursuri, Cabereler, comedie, muzica live, noaptea turceasca etc.

Servicii Mini Club

Va Aşteptam la Mini Club!Copii oaspetilor nostri ıntr-un mediu confortabil toata ziua ışi pot petrece vacanta cu scopul părinţilor de a sta liniştiti de beneficierea serviciilor Mini Club a copii de vârsta 04 - 12