X

BINE ATI VENIT LA HOTEL BELEK BEACH RESORT

Detay Kaydet TürkçeEnglishDeutschРусскийRomanian Romanian Kaynak BiçemBiçimYazı TürüBoyut Belek Beach Resort Hotel a fost inauguırat la 15 martie în anul 2005 şi cuprinde o suprafata de 38.000 m 2 . Hotelul este situat ın Boğazkent zona Belek la o distanţa de 40 km din eroportul Antalya şi 45 km din centrul oraşului Antalya .

Hotelul nostru are o suprafaţă imensa şi camerele sunt spaţioase cu tot ce este necesar pentru a petrece o vacanţa de neuitat.Vă sunt puse la dispoziţie servicii de clasă superioara. Grădina Botanica, creată în cadrul peisajului cu palmieri,trandafiri, lavandă (care dă un miros excelet) şi cu aleea de plimbare care se uneşte cu piscinele şi plaja nisipoasă.

Toată acestă privelişte cu soare, mirosul mării Mediterane şi frumuseţea hotelului nostru vă face să va simţiţi ca în Rai. Restoranele şi barurile sunt decorate cu arhitectura Otomană istorica şi vă ofera cele mai bune servicii cu facilitate şi deservirea personalului amabil.

Atenţie, la toţi care doresc să petreaca o vacanţă cu familia,aţi făcut o alegere corecta,fiindca noi avem sisteme de ocupatii pentru copii dumnevoastra.În deosebi Luna-Parcul care dărueşte copiilor o distracţie extraordinara impreună cu echipa de animaţie "Solino Club" este o secţiune care face parte din domeniile de educatiea copiilor oferă servicii cu scopul de a petrece o vacanta confortabila la hotelul nostru. Kaydet

INFORMAȚII DE HOTEL

Creativitatea şi alternativele de produsele alimentare, cu gust autentic internaţionale cu utilizarea condimentelor pregatite de oameni cu experienta şi se deserveşte la Restaurantul Aspendos, care are capacitatea de 650 de locuri pentru oaspeti. La Snack Restaurant bucatarii noştri pregătesc o alimenţie perfect delicioase cu reţete locale Turcească la diferite varietati unde puteti gasi clatite calde şi proaspete şi plăcinte turceşti. Restaurantele A’la carte se inrecistrează predentiv gratuit vă oferă Restaurantul İtalian ,"Flamingo", Turcesc "Sofra". Doriiţi cafea fiartă pe nisip ? Mergeţi la Pavillion cafe , Disco bar, şi barul de la piscină (1 ora de îngeţată gratis). În total pentru deservirea dumneavoastră avem serşase baruri şi cinci restorane la care vă deservesc garsonierii amabil.

Hotelul nostru are 327 de camere cu capacitatea a 762 de paturi,marea majoritate a camerilor 90% cu balcon sunt cu priveliştea la mare,toate detaliile sunt decorate cu grijă pentru a petrece vacanta confortabilă. Camere clădirii principale sunt covoare pe podea,sistemul cartele de deschidere, condiţionere, TV satelit si canale de muzica, mini-bar, cutii de siguranţă , telefon, alarma pentru incendiu si sistem de stingere şi baea e disponibilă cu telefon .Tensiunea este de 220W. Camere pentru ne-fumător, şi camere speciale pentru persoane fizic nedisponibile cu handıcap.

Hotelul Belek Beach Resort este Licenţiat cu Steagul Albastru de ELIT pentru cureţenia şi calitatea plajului (cu nisip auriu şi ingrijit).Avem o piscina de relaxare şi piscina mare unit cu parcul la 3 tobogane (cu muzică şi acvatate cu echipa de animatiri) şi 2 piscini pentru copii. Salonul Frumusete si Centrul de Sănătate, Sporturi de apă nautice , Mini Golf, Sala de Fitness, Centrul Comercial,Parcul de Disracţii,Foto centru,Salonul internet şi jocuri dicitale,Parcul Zoo etc. Avem oferte extraordinar de variate, pentru distracţia copiilor şi copiilor adulţi la Belek Beach Resort, e vacanţa viselor. Pentru vacaţa parinţilor ,un avantaj de aşi lua grija pentru copii ,fiidca echipa noastra de animatori Solo Club şi Mini Club ,în parcursul zilei se ocupa activ de organizarea întreceri sportive ,jocurile la piscina , schiţe de teatru ,desene ,modelare etc. .Seara la cina micuţii merg la Bufetul Copiilor apoi cu toţii organizat la Mini Descotecă.

Centrul de sănătate este la dispoziţiea musafirilor pentru a petrece o vacanţă frumoasă şi sănătoasă cu oferte de relaxare şi frumuseţe .Dumnevoastre puteţi bineficia de deserviciile sauna, camera cu aburi ,sala fitness, massaj, frezerie, baia turcească ş.a.

INFORMAȚII DE HOTEL

GALERIE FOTO

COMENTARII

  • The best hotel in Turkey. We are more than satisfying and the worst entertainers have taken care of bouth childrens and the adults.Thanks for all Cristy, Dan, Dumi and Alex.Next Year for sure we go there
     
  • We just had a family vacation here and there was more than satisfying, for us the adults and even more for our children. We liked everything, but most of all the animation team (Dumi and Cristina) in charge for our good time. We´ll gladly come back.